白白手拉手-手拉手白癜风论坛

注册新成员
搜索

那些活在记忆中的爱情

大学一年级

30秒注册登陆,可查看更多信息,结交更多好友,享用更多功能,轻松玩转论坛,白白手拉手欢迎您的加入!

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?注册新成员

x

《When you say nothing at all 》一切尽在不言中
It’s amazing how you can speak right to my heart
真是奇妙 你我心有灵犀
Without saying a word, you can light up the dark
无须只言片语 你已照亮夜空
Try as I may I could never explain
竭尽全力 我都无法解释
What I hear when you don’t say a thing
你一言不发 我依然懂你
The smile on your face lets me know that you need me
你的笑容 让我知道你是多么地需要我
There’s a truth in your eyes saying you’ll never leave me
你真诚的眼神已经告诉了我 我们永远在一起
The touch of your hand says you’ll catch me when ever I fall
轻触你温暖的双手让我感觉到 你会永远支持我
You say it best..when you say nothing at all
此时无声胜有声 一切尽在不言中
All day long I can hear people talking out loud
一天到晚满耳都是人群高谈阔论的吵嚷声
But when you hold me near, you drown out the crowd (the crowd)
而当你将我拥入怀的那一刻起 所有尘世的喧嚣烟消云散
Try as they may they can never define
他们谁也无法知晓
What’s been said between your heart and mine
我们之间心灵相通
(you say it best when you say nothing at all
You say it best when you say nothing at all..)
The smile on your face
你的笑容
The truth in your eyes
你真诚的眼神
The touch of your hand
轻触你温暖的双手
Let’s me know that you need me..
我已感觉到你是多么地需要我
(you say it best when you say nothing at all
You say it best when you say nothing at all..)
The smile on your face
你的笑容
The truth in your eyes
你真诚的眼神
The touch of your hand
轻触你温暖的双手
Let’s me know that you need me..
我已感觉到你是多么地需要我

如果您认可本论坛,欢迎告诉身边的病友,让更多的朋友来到这里,你+我=手拉手!

1万

大学四年级

QQ
如果您认可本论坛,欢迎告诉身边的病友,让更多的朋友来到这里,你+我=手拉手!

大学一年级

QQ
太熟悉的歌了,不过晚上还是听Alison Krauss翻唱版的更舒服些
we're all stories in the end.

大学一年级

大学一年级

QQ

没看过,不过看了你发的这几张照片,有看的冲动了。《诺丁山》
we're all stories in the end.

大学一年级

爱的力不从心 发表于 2013-6-27 22:13
没看过,不过看了你发的这几张照片,有看的冲动了。《诺丁山》

去看吧,我今天突然想起来了这个电影,准备周末重温一下呢

1万

11万

县长

归隐指南

几十年之后都是一堆白骨········

2万

21万

副部长

帮B仔的帖子  灌点水
自古英雄出练狱  从来富贵入凡尘

大学一年级

nnnnhao 发表于 2013-6-28 00:30
帮B仔的帖子  灌点水

都睡着了,给我弄醒

大学一年级

2万

21万

副部长

Back 发表于 2013-6-28 00:39
都睡着了,给我弄醒

psu-1.gif   吵醒了? 非常荣幸啊。。。
自古英雄出练狱  从来富贵入凡尘

大学一年级

大学一年级

nnnnhao 发表于 2013-6-28 00:46
吵醒了? 非常荣幸啊。。。

晚安了,睡觉了啊

大学一年级

nnnnhao 发表于 2013-6-28 00:46
吵醒了? 非常荣幸啊。。。

2万

21万

副部长