白白手拉手-手拉手白癜风论坛

注册新成员
搜索

If I Were A Boy(假如我是男孩)

1万

8万

副县长

简单

QQ

30秒注册登陆,可查看更多信息,结交更多好友,享用更多功能,轻松玩转论坛,白白手拉手欢迎您的加入!

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?注册新成员

x

If I were a boy  假如我是男孩

Even just for a day  哪怕只有一天
I'd roll outta bed in the morning  清晨我会从床上翻下来
And throw on what I wanted then go   随便套上我想穿的衣服
Drink beer with the guys  和朋友们一块喝酒
And chase after girls  泡妞
I’d kick it with who I wanted   和我喜欢的人混在一起
And I’d never get confronted for it.  而且没人敢来质问我
Cause they’d stick up for me.  因为他们都挺我
I think I could understand  我想我会懂得
How it feels to love a girl  怎样去爱一个女人
I swear I’d be a better man.   我发誓我一定会比男人做得更好
I’d listen to her   我会听她诉说
Cause I know how it hurts   因为我了解那有多痛
When you lose the one you wanted   当你失去你爱的人(的时候)
Cause he’s taken you for granted  因为他对你的无动于衷
And everything you had got destroyed  你的世界因此而崩溃
If I were a boy  假如我是个男孩
I would turn off my phone   我会关掉我的电话
Tell everyone it’s broken  告诉别人它(电话)坏了
So they’d think that I was sleepin’ alone  让他们以为我是一个人睡
I’d put myself first  我会把自己放在首位
And make the rules as I go  我会做我自己想做的事情
Cause I know that she’d be faithful  因为我知道她会对我忠诚
Waitin’ for me to come home (to come home)   一直等着我回家 (回家)
I think I could understand  我想我会懂得
How it feels to love a girl  怎样去爱一个女人
I swear I’d be a better man.  我发誓我一定会比男人做得更好
I’d listen to her   我会听她诉说
Cause I know how it hurts  因为我了解那有多痛
When you lose the one you wanted   当你失去你爱的人(的时候)
Cause he’s taken you for granted  因为他对你的无动于衷
And everything you had got destroyed  你的世界因此而崩溃
It's a little too late for you to come back  现在你回头已经太晚了
Say it's just a mistake   说那只是一个错误
Think I'd forgive you like that   认为我会像你想的那个样子原谅你
If you thought I would wait for you   如果你认为我会等着你
You thought wrong   那你就错了
But you're just a boy   但你恰恰是一个男孩
You don't understand (yeah you don't understand, oh)   你不懂(是的 你不懂,oh)
How it feels to love a girl   爱一个女孩是怎样的感觉
Someday you wish you were a better man   将来有一天 你会希望你是一个更好的男人
You don't listen to her  你不倾听她的话
You don't care how it hurts   你不在乎那是怎样的伤害
Until you lose the one you wanted   直到你失去你心爱的那个人
'Cause you're taking her for granted  因为你把她的付出当成理所当然
And everything you had got destroyed   一切都被你摧毁
But you're just a boy   你只是一个男孩

简单
微信:jinlove2015  QQ:1379586274
如果您认可本论坛,欢迎告诉身边的病友,让更多的朋友来到这里,你+我=手拉手!

43万

174万

超级版主

好友爆发力啊,好听,喜欢啦!

1万

8万

副县长

简单

QQ
简单

1万

大学二年级

QQ
呵呵    好      我喜欢

12万

77万

荣誉会员

欣赏下!

1万

11万

荣誉会员

假如我是男孩,那做我的女人会很幸福滴
         给 你 一 把 钥 匙      打 开  白癜风

1万

8万

副县长

简单

QQ
原始森林 发表于 2014-3-3 11:04
呵呵    好      我喜欢

简单

1万

8万

副县长

简单

QQ
天涯何处是我家 发表于 2014-3-3 11:32
欣赏下!

简单

1万

8万

副县长

简单

QQ
米___粒 发表于 2014-3-3 11:38
假如我是男孩,那做我的女人会很幸福滴

恩恩,是的。
简单

2万

硕士生

QQ
爱怨
杯中日月各西东, 尺素千寻尽落空。 怅忆春潮红似雨, 转身一叶入秋风。 常州的朋友可以联系啊

1万

8万

副县长

简单

QQ
简单

3万

博士生

心宽一寸 病退一丈

1万

7万