白白手拉手-手拉手白癜风论坛

注册新成员
搜索

Nik&Jay-En Dag Tilbage《如果生命只剩一天》

初中一年级

30秒注册登陆,可查看更多信息,结交更多好友,享用更多功能,轻松玩转论坛,白白手拉手欢迎您的加入!

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?注册新成员

x
如果您认可本论坛,欢迎告诉身边的病友,让更多的朋友来到这里,你+我=手拉手!

初中一年级

初中一年级

视频还是发不出,谁能给个格式?

先凑合听吧

Nik & Jay

他们是一个丹麦的说唱组合,他们有着维美,动听的声音.让人一听就忍不住,沉浸在优美的节奏声和动听的歌声中。带着浓重的舞曲RAP风格,长持有致,既有疾速说唱火爆,又有着空灵气息、简约舒缓迂回的电子鼓,浅浅如水流畅的钢琴,伴着Nik&Jay的说唱这一切,近似完美的FUSION,把RAP的传统基因进化得更为SMOOTH、更为抒情、唯美了,似乎,用Dance Smooth Rap这样的组合词来更能概括这样RAP演绎风格。
  Nik & Jay的歌曲全部是用丹麦语演唱的,但他们在欧洲仍至全球的影响力一点也不会比英语说唱组合小

初中一年级

《如果生命只剩一天》  

Okay, hvis du fik at vide du havde en dag tilbage at leve i

hvad ville du så gøre?
  好吧,如果生命只剩一天,你会做什么?
  Hvad jeg ville gøre?
  那我呢?
  Jeg tror jeg ville..
  如果是我,
  hæve lidt penge på min firma konto
  我会再从我公司的帐户取些钱,
  løb ned og shop den bil jeg altid havde tænkt på
  去买那辆心仪已久的车。
  vink når jeg så min nabo, hallo
  我的邻居挥挥手,嘿
  yo, bilen er ny og 24 tommer allo
  这可是辆2.4的新车
  Jeg ville ha den pige jeg elsker ved min side
  我会去找那个我一直心仪的女孩
  Køre ud mod vandet
  带她去海边
  Og ik ta noget forgivet
  管别人怎么说呢
  Jeg ville ringe til gamle venner og kærester
  我会打电话给我的哥们和女朋友
  fortælle dem at de har gjort mig til den jeg er
  告诉他们,是他们让我找回我自己
  kig mig i bakspejlet
  照照镜子
  og sig "hey det' godt nok"
  说一声:嘿,还挺帅!
  sæddet tilbage, vinduet ned og volumen op
  斜靠在椅之上,望着大敞的窗户,把收音机音量调到最大
  jeg ville gi en **
  我可不想现在和女人上床
  hvorfor jeg var her
  那我在这干什么
  bare smile og nyde, at det var jeg
  只想笑,享受着真实的自我
  jeg ville samle mine venner og familie op
  我会叫上所有的朋友和家人,
  og køre videre ud mod vandet i en samlet flok
  一起去海边
  så ville jeg tænkte på om jeg havde givet nok igen
  然后好好想想是不是已经回报
  til dem der har givet mig så meget af dem
  所有已为我付出太多的人
  jeg ville pakere bilen midt ude på vejen
  我想要把车停在马路中央
  og der sku være musik, yo, min egen
  音乐响起,没错,我自己的音乐
  og alle ville smile og bounce med hinanden
  所有人都又笑又跳
  barbarque og kæmpe bål på stranden
  当然还要有海边烧烤
  jeg ville sige til mine brødre at jeg er stolt af dem
  我会告诉我的兄弟们我真的为他们骄傲
  at de sku forstå hvor meget jeg virkelig holder af dem
  他们一定明白我有多在乎他们
  jeg ville sige til min mor og far at jeg elsker dem
  我会告诉我的老爸老妈,我真的爱他们
  og spørge dem om de ik sku prøve at finde sammen igen
  然后再问问什么时候他们能重新在一起
  fortælle mine venner at jeg tror på
  我会告诉我的朋友们
  vores kærlighed er større end man kan sætte ord på
  我们之间,尽在不言中
  og jeg ville finde min kvinde og sige til hende
  我会找到真正属于我的姑娘然后对她说
  at jeg havde lyst til at leve videre i hende
  我就想这样,一直躺在她怀里
  og solen ville gå ned over vandet
  阳光洒在水面上
  mens jeg røg en sidste blå kings
  我抽着最后一支烟
  drak et sidste glas rødvin
  喝着最后一杯酒
  vind i håret
  风掠过我的头发
  rockstar briller på
  也掠过我的“rockstar”眼镜
  23 år 23岁了
  vi ses mit dannebrog
  我想看看我们的国旗
  En dag tilbage
  如果生命只剩一天
  lev mens du gør det
  不要停歇
  elsk mens du tør det
  勇敢去爱
  如果生命只剩一天
  不要停歇
  勇敢去爱
  如果生命只剩一天
  不要停歇
  勇敢去爱
  如果生命只剩一天

初中一年级

这首歌曲是用丹麦语唱的,虽然歌词听不懂

但这并不妨碍我欣赏他们的音乐

歌手是有国界的,但是音乐却是无国界的

希望每一位朋友对待生活都像歌词中写的那样

就像对待生命中最后一天一样珍惜这生活

12万

77万

荣誉会员

1万

大学二年级

励志歌~~~~~~~~
我就是一只跑到羊群里的狼,我怕谁啊?____>谁都怕我!哈哈哈~

初中一年级

我就是那样做的,但是发出来老是空白!

12万

77万

荣誉会员

你的视频地址没有放对,不是放网址,而是放flash地址,是在“贴到博客或BBS”里的flash地址,我帮你重新编辑了一下。

2万

14万

荣誉会员

发好贴、回好贴、活跃论坛气氛!

如果把人生中的每一天都看做是生命的最后一天,那么每一天都是最有意义的~

这首歌真好听!!!
记得二十年前,我上中学的时候,我真的时时刻刻都会想着她,有时候撒尿都会突然间停一下,然后想起她,心里甜甜的,跟着那半泡尿就忘了尿了... ...
我的普特彼使用治疗心得帖:http://www.bbsls.net/thread-32075-1-1.html
我的遮盖液使用方法技巧帖:http://www.bbsls.net/thread-29924-1-2.html
《天津同城战友报道》贴   :http://www.bbsls.net/thread-20976-1-1.html
【娱乐贴】我的半裸照,刚拍的,绝对真实!拿来给秀秀~(清晰无码):http://www.bbsls.net/thread-43455-1-1.html

初中一年级

多谢天涯,终于明白了,嘎嘎

楼上的喜欢就收了吧

12万

77万

荣誉会员

我也很喜欢这首音乐,配音也很美。

1万

7万

荣誉会员

QQ
名言:今天所做的一切,,都是为了不复存在的将来。。

活在当下,利在千秋。。。。谁知道明天发生什么事呢
现在的确认为白癜风是自身免疫病,开心是最好的良药!

1万

8万

副县长

听。。。。。。。。。。。。。。。。

1万

荣誉会员

QQ
喜欢这感觉,原来丹麦语和英语听起来这么像呀~~~